Fysiotherapie Zaandam


Fysiotherapie Segers is zowel een jong, dynamisch als een zeer ervaren fysiotherapiepraktijk in Zaandam die up-to-date is qua kennis, behandelmateriaal en ruimtes. Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan behandelingen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe middelen en ontwikkelingen om zo de kwaliteit te kunnen behouden en verbeteren.

Fysiotherapie Segers Zaandam wil optimale zorg verlenen. dit bestaat uit:

Totaalpakket
Door het bieden van een totaal pakket (preventie / voorlichting / fysiotherapie) kan de kwaliteit van werk en leven verbeterd worden.

Professionele partners
Door een hechte samenwerking met de ons omringende huisartsen en specialisten kunnen wij de meest adequate behandeling bieden.

Bijscholing
Regelmatige bijscholing en samenwerking met lokale opleidingsinstituten stelt ons team in staat u met de laatste ontwikkelingen op het vakgebied te begeleiden.

Maatwerk
Maatwerk leveren betekent voor ons team dat uw vraag centraal staat. Door middel van informatie, inzicht en bewegingservaring voelt u weer wat de mogelijkheden van uw lichaam zijn. Er wordt van u als patiƫnt een actieve deelname aan het herstelproces verwacht. Hierdoor bent u zelf in staat het bereikte resultaat te onderhouden.

Preventie
Door preventie t.b.v. zowel particulier als bedrijf, streven wij ernaar een evenwicht te bereiken tussen belastbaarheid en de belasting van het dagelijks leven en het werk, waardoor klachten worden voorkomen.

Onze hulpverlening is (veelal) een tijdelijk middel om te komen tot gezond bewegen. Samen met u analyseren wij waar het bewegen verstoord werd, waarna onze kennis en kunde wordt ingezet voor herstel.

Inzicht in het ontstaan van klachten is het begin van herstel.

Uw actieve inzet en onze gespecialiseerde hulp zijn een garantie voor beter bewegen.