Info


Praktijk tarieven

Intake en onderzoek na screening
€45

Intake na verwijzing
€45

Intake aan huis
€50

Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek en rapportage
€70

Telefonisch consult 15 minuten
€20

Zitting fysiotherapie
€35

Zitting Manuele Therapie
€50

Zitting aan huis
€50

Niet nagekomen zitting
€25

Massage zonder indicatie voor fysiotherapie
€60 (50 minuten)

Massage zonder indicatie voor fysiotherapie
€35 (25 minuten)

 

Fysiotherapie Segers heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat met een aanvullende verzekering uw behandelingen direct vergoed worden. U mag direct een afspraak maken zonder verwijzing van een huisarts.

Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst

Als patiënt heeft u rechten en plichten. U heeft altijd recht op uitleg over uw probleem, gezondheid of behandeling door de fysiotherapeut.

De Fysiotherapeut is verplicht een dossier over uw gezondheidsprobleem bij te houden, die voor hem relevant is om zijn werk te doen.

U mag dit dossier altijd inzien. Als patiënt is het daarnaast belangrijk dat u ten allen tijde de juiste informatie verstrekt aan uw fysiotherapeut. Wilt u precies weten hoe dit in elkaar zit? Klik hier.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht of bent u niet tevreden? Bel of mail mij en ik ga dan graag met je in gesprek om te kijken waar het mis is gegaan en wat we er aan kunnen doen.

 

Komen we er niet uit? Dan kan je formeel een klacht indienen. Dit kan via de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Voor meer informatie, klik hier.