kan je met klachten direct naar de fysiotherapeut 1

Medische fitness is een vorm van bewegings- en oefentherapie die gericht is op het verbeteren van de fysieke conditie en het functioneren van het bewegingsapparaat.

Medische fitness kan worden toegepast bij verschillende doelgroepen, zoals mensen met een chronische aandoening of mensen die willen werken aan hun fysieke conditie na een operatie of ongeluk.

Medische fitness bestaat meestal uit een persoonlijk trainingsprogramma, dat is opgesteld op basis van de specifieke behoeften en doelen van de patiënt. Het programma kan bestaan uit oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen, balans, coördinatie en flexibiliteit.

Medische fitness wordt vaak gegeven door een fysiotherapeut of een oefentherapeut en kan plaatsvinden in een fitnesscentrum of een fysiotherapiepraktijk. Het is aan te raden om vooraf te informeren naar de tarieven en eventuele vergoedingen via de zorgverzekering.

Medische fitness of fysiofitness

Fysiofitness is een combinatie van fysiotherapie en fitness. Het is een vorm van bewegings- en oefentherapie die gericht is op het verbeteren van de fysieke conditie en het functioneren van het bewegingsapparaat. Fysiofitness kan worden toegepast bij verschillende doelgroepen, zoals mensen met een chronische aandoening of mensen die willen werken aan hun fysieke conditie na een operatie of ongeluk.

Fysiofitness bestaat meestal uit een persoonlijk trainingsprogramma, dat is opgesteld op basis van de specifieke behoeften en doelen van de patiënt. Het programma kan bestaan uit oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen, balans, coördinatie en flexibiliteit.

Fysiofitness wordt vaak gegeven door een fysiotherapeut of een oefentherapeut en kan plaatsvinden in een fitnesscentrum of een fysiotherapiepraktijk. Het is aan te raden om vooraf te informeren naar de tarieven en eventuele vergoedingen via de zorgverzekering.

Toch nog vragen? Vraag de fysiotherapeut

[contact-form-7 id=”5047″]