Segers Fysiotherapie

'k liep al jaren met rugklachten en heb meerdere fysio's versleten. zonder succes. Via via kwam ik bij Joost terecht. Na een goed intake gesprek met Joost starten we de behandeling. Ik had niet echt goede hoop om er ooit nog vanaf te zullen komen. Maar niets was minder waar, ik was juist sneller dan verwacht af van mijn klachten..

— Onbekend
 • Direct Contact:075 61 69 121

  Al uw gegevens worden verwerkt conform onze Privacyverklaring!

 • CONTACT

Fysiotherapie in Zaandam

Persoonlijke aandacht en motivatie op de juiste momenten

 

De reikwijdte van fysiotherapie

Fysiotherapeuten willen een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Op die manier helpt uw fysiotherapeut u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient de beste behandeling

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van af weet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Hier leest u daar meer over. Wat de fysiotherapeut doet, hoe een behandeling in z’n werk gaat en hoe de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Kortom, een nadere kennismaking met uw fysiotherapeut.

Screening

Tijdens een vraaggesprek inventariseert de fysiotherapeut of uw klachten een indicatie zijn voor fysiotherapie behandeling. Daarnaast wordt er een aantal vragen gesteld, die nodig zijn om te beoordelen of wij u zonder verwijzing in behandeling kunnen nemen.
Mocht uit de screening blijken dat uw klachten geschikt zijn voor een behandeling door middel van één van onze specialisaties, dan brengen wij uw huisarts middels een brief hiervan op de hoogte. Uw huisarts blijft immers de centrale persoon in het coördineren van uw zorg. Het voordeel voor u is dat we meteen aan de slag kunnen, want hoe sneller u behandeld wordt, des te sneller u herstelt.
Voor sommige klachten heeft u een verwijzing nodig van een arts. Het gaat hierbij om de aandoeningen die op de lijst van Borst staan en in aanmerking komen voor langdurige fysiotherapie.

Aan de slag

Behandelplan
Met de fysiotherapeutische diagnose maken wij voor u een behandelplan. Hierin staat uw klacht omschreven samen met de doelstellingen die wij met u gemaakt hebben om de klachten te verhelpen, verminderen of stabiliseren.

Welke klachten behandelt de fysiotherapeut?

 • Schouder, nek en rugklachten
 • Artrose
 • Enkelletsel
 • Polsklachten
 • COPD
 • Osteoporose
 • Spierziekte
 • Parakinkson
 • Beroerte

Bel voor een afspraak: Tel: 06-10506143

Of vul het onderstaande webformulier in

Uw gegevens worden nimmer gedeeld met derden zonder je toestemming.